HTML

Hintaszék

Minden, ami foglalkoztat, és nem írok róla verset.

Friss topikok

Linkblog

2011.07.03. 18:49 Netelka

A tárgyak mesés lelkivilága

Többek között ilyesmiket láthatsz a Talált Tárgyak Kiállításon (ahova végül egyedül mentem): Valakinek Nagyon Hiányzó Mackók, Elárvultan Könnyező Könyvek, Félárbocra Eresztett Esernyők, Létben Lemerült Mobilok, Támasz Nélkül Maradt Járókeretek és Botok, Fésületlenül Maradt Babák, Elértéktelenedett Pénztárcák, Modelljüket Vesztett Grafikák stb. A tárgyaknak tényleg van lelkük, én láttam őket.

Egy molytárs szerint ezek a 'cimkék' "kész meseírós alapanyagok". Nos, ez elgondolkodtatott és szöget ütött a fejembe. Írni kéne. Mesét akár. A címe már meg is van: Talált Tárgyak Titkos Társasága. A 'cimkék' meg lehetnének fejezetcímek v. valami olyasmik. Nem tudom persze, mennyire értek a gyerekek nyelvén, de határozottan piszkálja a csőröm ez az ötlet... Hát, majd meglátjuk, lesz-e belőle valami...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://maganlira.blog.hu/api/trackback/id/tr883035376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása