HTML

Hintaszék

Minden, ami foglalkoztat, és nem írok róla verset.

Friss topikok

Linkblog

2010.04.05. 11:32 Netelka

Könyves körbe-poszt

 

 

A játék menete:
1
. Írd le, hogy ki adta tovább a logót, és linkeld őt.

2. Ajánlj röviden (max. 3 mondatban) 3 számodra kedves könyvet.

3. Add tovább minimum 1, legfeljebb 3 embernek, és figyeld, ki mit ajánl – talán így találsz magadnak újabb kedvenceket.

 

 


Köszönöm Miestasnakhttp://miestas.freeblog.hu/ ) a lehetőséget.

Olyan könyveket fogok ajánlani, amik számomra valamiért kedvesek, emlékezetesek:

 

1. Wass Albert: A funtineli boszorkány

 

Gyönyörű, lenyűgöző olvasmány: érezhető, tapintható, szagolható Erdély-esszencia. Wass Albertet ezen a könyvén keresztül kedveltem meg, és azóta még egyetlen regénye sem okozott csalódást. Jó ideje ez nálam a number one.

 

 

 

 

 

2. Anna Gavalda: Vigaszág

 

A könyv közepén jöttem rá, milyen dögunalom az életem. Egy farmon kéne élni 6-8 gyerekkel, még több állattal, fűvel-fával-bokorral, mindenféle csűrökkel, istállókkal, meg persze internet-lefedettséggel, mert azért az kell, meg telekönyvespolcozott faházzal, és persze földieperrel, szakadt farmerral, nagy-nagy körülülhető asztallal és fáradtságban is örökös jókedvvel.

 

 

 

  3. Fekete István: Téli berek

 

Fekete István nem bonyolult. Egyszerű, tiszta, érthető és érezhető. Mégis meg kellett érnem rá, hogy igazán értékelni tudjam mondatai szépségét és cinkos humorát. Gyönyörű gondolatokkal lettem gazdagabb általa.

 

 

 

 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://maganlira.blog.hu/api/trackback/id/tr811895800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása