HTML

Hintaszék

Minden, ami foglalkoztat, és nem írok róla verset.

Friss topikok

Linkblog

2011.10.11. 06:53 Netelka

Mert könyvet nyerni jó! :)

1984 okot is felsorolhatnék, miért szeretném a trilógia első két kötetét, de ha mindkét kötetnél elmondok ennyit, az már 3968 indok, és lássuk be, az még a kiadónak is sok(k) lenne :) 
Azért egy két érv, ami így hirtelen eszembe ötlik. 
Első és leginkább logikus érv, hogy nyilván azért kell az első két kötet, mert anélkül a harmadikat nem lenne értelme megvenni. Ugye. 
A másik – nem kevésbé evidens – indok, hogy hasonló címmel már van egy könyvem, és az is elsők között van a kedvenceim között, így van rá esély, hogy Murakami úr se jár rosszabbul. 
Nem beszélve arról, hogy a szerző elsőként mutatkozhatna be nekem, mivel még nem volt egymáshoz szerencsénk, úgyhogy itt lenne az ideje – még cseresznyevirágzás előtt (újabb bizonyság a szükségre). 
Azért is nekem kell ezt megnyernem, mert nyilvánvalóan közzé fogom tenni a facebookon ezt a tényt (már a kívánságot is), és én sokat lógok a neten, nekem nagyon-nagyon sok barátom van, nagy többségük olvasni is szeret, nekik szintén sok-sok ismerősük van (talán még japánok is!), úgyhogy szerintem ez azért erősen elgondolkodtató… 
Nem hivatkoznék arra, hogy mennyi könyvet vettem már idén, mert akkor azt lehetne gondolni, na, ez tele van zsével, ez majd inkább vegye meg, de logikusan épp ezért, mert már annyit költöttem könyvre, ideje lenne nyernem egyet. Egy így lenne korrekt. 
Aztán, ha így lesz, majd jól elolvasom, és persze értékelem is, és azt is megosztom (sok barát, blabla… lásd fentebb), aztán persze jöhet a harmadik kötet. 
Tehát megint ott kötöttünk ki, hogy a harmadik kötet miatt kell a másik kettő, úgyhogy ezen nincs mit ragozni, a kör bezárult. 
(Egyébként meg szeretek olvasni. Ez csak egy plusz infó, hátha segít a kiválasztásban. :))

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://maganlira.blog.hu/api/trackback/id/tr703299070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása